magyar deutsch
BIOKOZMETIKA SOPRON
REFERENCIASZALON

Egyéb kezelések

szempillaSzempilla hosszabbítás

A 3D-4D-5D-s szempilla-hosszabbítás, melyet tartós szempilla-hosszabbításként is emlegetnek, merőben eltér a műszempilláktól. Míg utóbbi esetében soros vagy tincses műszempillát rögzítened ragasztóval a szemhéjra, addig a 3D hosszabbítás során szálanként helyeznek fel újabb és újabb pillákat a már meglévőkre. A ragasztás speciális anyaggal történik, és csak a még növekedésben lévő pillák kapnak pótlást, így garantált a hosszabbítás tartóssága.

1366195368497Ám ahogy a műkörmöknél, úgy a hosszabbított pillák esetében is szükség van “újratöltésre”, mivel a szempillák természetes élettartama átlagosan 1-2 hónap – az időtartam természetesen egyénenként változhat -, ezután kihullanak, a rajtuk lévő pótolt pillával együtt. Lyukaktól, hézagoktól a szálak között azonban pótolt pillák mellett sem kell tartani, mivel a természetes szempillák cserélődése folyamatos. (A felhelyezett szálak pedig nem károsítják az eredeti szempillákat, mivel annyira könnyűek, hogy nem jelentenek számukra terhet.) A felragasztása időigényes, másfél-két órával számolni kell, attól függően, hogy hány szál felhelyezésére van szükség. Utántöltésre általában 3-4 hetente van szükség (már kevesebb időt vesz igényben) ha a körmödhöz és a hajadhoz hasonlóan a pilláid növekedése is átlagos gyorsasággal zajlik.

Az előnyök:
lashes-300x225Az eredmény természetesen dús, szépen ívelt, hosszú szálú szempillasor lesz. Mivel a szálakat az eredeti szempillákra helyezik fel, a ragasztó nem érintkezik a bőrrel, így egészen elhanyagolható az esélye egy esetleges allergiás reakció fellépésének.
A szempilla-hosszabbításnak egyelőre túl sok hátrányáról nem tudunk, azon kívül, hogy például otthon nem végezhető: a speciális ragasztóanyag és a felhelyezés menete miatt csak tapasztalt szakember készítheti.

szempilla-(1)Jó tudni:
A kezelés előtti néhány napban a szempillagöndörítőt mellőzzük. A pillák felragasztását követő 48 órában ügyelj rá, hogy ne érje víz vagy pára a pillákat, csak így tud tökéletesen megkötni a ragasztó. Ne dörzsölgesd, és ne is piszkáld. Nem ajánlott a szempillaspirál gyakori használata – ha mégsem tudsz ellenállni neki, akkor kizárólag olyan típust használj ritkán, csak a végekre, ami nem vízálló. A szempillákat ne mosd le olajos sminklemosóval, mert az feloldja a ragasztót.

Saját munkák megtekintéséhez kattints a Galériába.

Klasszikus szempilla technika – 1D

Egy szál természetes szempillára egy szál műszempilla szál kerül. Minden egyes saját szempillára kerül applikáció, így egyéntől függően 150-200 szál műszempilla kerül felhelyezésre szemenként.
Ajánlott azoknak, akik szempillájuk sűrűségével elégedettek, inkább hosszabb és / vagy ívesebb szempillákat szeretnének.

Felhelyezés ideje: ~ 100-110 perc

Duplázott szempilla technika – 2D

Ajánlott azoknak, akik nem csak hosszabb, de dúsabb szempillákat is szeretnének, vagy a saját szempilláik hosszával elégedettek, de dúsabb pillasorra vágynak azonban a természetes hatást megtartva. Egy szál természetes szempillára 2 szál –vékonyabb- műszempilla kerül felhelyezésre, azaz 2:1-hez. Minden egyes saját szempillára kerül applikáció, így egyéntől függően 300-400 szál műszempilla kerül felhelyezésre szemenként.

Felhelyezés ideje: ~ 130 – 150 perc


Cry Baby Mascara

CryBaby-MascaraA Profi szempilla kezelés révén a szempillák volumene mintegy 30- 50%-al növekszik, a szempillák hosszabbá, dúsabbá, göndörebbé válnak, hangsúlyosabb színt kapnak. A termék 100%-ig víz, gőz, izzadság- és elkenődés álló, lagalább 2-4 hétig megőrzi szépségét. Az eljárást a Cry Baby által képzett és tanúsított professzionális szakembereink végzik. A szempillafestéket egyénre szabva keverik ki minden kedves ügyfél számára saját igényeik szerint, hogy vendégeik a kívánt kinézetet lássák viszont a tükörben, a természetestől a stílusosan elbűvölőig, különböző színekben (fekete, kék, barna, lila).

Saját munkák megtekintéséhez kattints a Galériába.

KINEK AJÁNLJUK a féltartós SZEMPILLAFESTÉST?

 • Mindenkinek,aki szeretné elkerülni a mindennapos szempillafestés rutinját, nem akarja,hogy szempillaspirálja elkenődjön
 • Akinek nincs ideje a mindennapos szempillasminkelésre
 • Akik aktív életvitelt folytatnak
 • Akik szeretnének intenzív színezettséget ( fekete, kék, barna, lila) szempilláiknak
 • Akik szeretnének TERMÉSZETES kinézetet biztosítani szempilláiknak
 • Akik szeretnének VÍZÁLLÓ szempillafestéket fürdőzés vagy nyaralás során
 • Akik rendszeresen sportolnak és szeretnének IZZADÁS- és KÖNNYÁLLÓ szempillafestéket
 • Akik szeretnék kihangsúlyozni az alsó szempilláikat is
 • Akik szemüveg viselése vagy bármely más ok miatt nehezen tudják kifesteni a szempillájukat
 • Akik különleges alkalmak, rendezvények alkalmával szeretnének alkalmi szempillafestéket


Refektocil Sensitive
Szempilla és szemöldök festés

d09d12cb5f3f979bc7546764459ef20e_largeA teljesen új  színezési rendszer lehetővé teszi, hogy a szemöldök és a szempilla 3 perc alatt színezett legyen. A teljesen biztonságos festék a növényi kivonatoknak köszönhető. RefectoCil Sensitive,  tartóssága akár 6 héten keresztül tarthat.

 • Növényi alapú
 • Csak 3 perc a festés ideje
 • Nem okoz irritációt
 • Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt

Növényi kivonatok:
Cickafark, vadgesztenye kivonat, körömvirág, zöld tea, sáfrány, hortenzia, dió kivonat, boróka, aranyvessző, csalán, áfonya, vörösbor kivonat

RCil_Sensitive


Elektrokozmetikai kezelések

ultrahangUltrahang

Az ultrahang 20.000 Hz frekvenciával rendelkező hanghullám. A hanghullámok általában hosszanti hullámok, amelyekben minden médiumrészecske a hullám terjedésének irányába mozog.

Az ultrahanghullám legfontosabb paramétereihez tartozik az intenzitása (az a hangenergia, amely másodpercenként és cm2-ként bejut a testbe, mértékegysége a W/cm2) és a frekvencia, amely többek között az ultrahang testbe történő behatolási mélységét is meghatározza.
A kozmetikában 1MHz és 3 MHz frekvenciájú ultrahanghullámok kerülnek alkalmazásra, amely 3 illetve 1 cm mélyen tudnak a testbe behatolni, és így nem a bőr, hanem túlnyomórészt jelentősen mélyebb területek nyelik el energiáját.
Bőrgyógyászati vagy kozmetikai felhasználás esetén, a felszínen elhelyezkedő epidermisz és dermisz a legfontosabb cél. Hagyományosan termikus, mechanikus és kémiai ultrahang hatásszinteket különböztetünk meg.
Az ultrahanghullámok szövetekbe történő elnyelődése (abszorpció) során az ultrahang-energia hővé alakul át. A hő eloszlása nagyon függ az ultrahang intenzitásától és frekvenciájától.

A hő olyan hatásokat eredményez, mint a :

 • vérellátás élénkítése,
 • a nyirokszállítás fokozódása és
 • az anyagcsere aktivizálódása.

Az ultrahang a sejtekre és szövetszerkezetre kifejtett, sokrétű mechanikus, termikus és kémiai hatásának köszönhetően már régóta különböző módokon felhasználják orvosi és esztétikai célokra.

iontoforézia-mikromasszazsIontoforézis

Ránckezelésre, bőrfunkciók javítására, kozmetikai szerek hatásának fokozására használják. Kovalens galvánáram segítségével negatív és pozitív ionokra szétváló, vízben oldódó anyagokat juttatnak be a szervezetbe, a bőr mélyebb rétegeibe. Így a hatóanyagok helyi hatást váltanak ki.
A lifting hatású kezelés serkenti a vérkeringést és az anyagcserét, simítja a bőrfelszínt. Emellett hat az izmokra, nyugalmi állapotban újrarendezi az izomkötegeket.

Mikromasszázs

A mikroforézis során a kezelőfejek szinte belekalapálják a hatóanyagokat a bőrbe. Ez a kezelés javítja a bőr anyagcseréjét, segíti a nyirokerek kiürülését és a salakanyagok távozását. Nem kellemetlen, mert a galvánárammal ellentétben nem zavarja meg a sejtek működését. Ez a módszer hatékonyabbá teszi az iontoforézist.

vioVio

A VIO kezelés, más néven ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai kezelés.
Kiválóan alkalmas a pattanásos bőr kezelésére, tág pórusú arcbőr, seborrhoeás bőr kezelésére. Ajánlott hajhullás esetén, korpás fejbőr esetén, striák esetén, és szarkalábak kezelésére.

A VIO kezlés hatása:

A kezelés hatására javul a bőr vérellátása, és a bőr regenerálódik. A kezelés során ózon keletkezik, ami a bőrt fertőtleníti, a pórusokat összehúzza és a faggyúmirigyek működését is csökkenti. Emellett szárító hatása is van, ami kifejezetten jót tesz a pattanásos, mitesszeres, elzsírosodott bőrnek. Kúraszerű alkalmazása eredményezi a legnagyobb fokú javulást.

A berendezés egyszerű és kisméretű, azonban rendkívül hatásos. Használata általában a bőr tisztítása után ajánlott. A kezelés során a készülékben található nemes gáz, a készülék fej és a bőr közt létrejövő parányi kisülések reakciójából ózon keletkezik, ami ebben a mennyiségben jelentősen baktérium-, vírus- és gombaölő hatású, egyúttal gyulladáscsökkentő és összehúzza a pórusokat.

Hidroabrázió

hidroabrazioA hidroabrázió nem más, mint vízporlasztás segítségével történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat.
A kezelés hatására megnő a bőr oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbá válnak a bőr természetes anyagcsere-folyamatai.
A kezelőfej ultrahangos vibrációjának köszönhetően, ami másodpercenként több tízezer rezgés is lehet, a víz porlasztódik. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják az arcbőr pórusait. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől,
mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.

ROLERDermaroller

A vékony tűk amellett, hogy áthatolnak a bőr felső barrier (védelmi) rétegén, (hogy azt áttörve a hatóanyagot bejuttassuk a bőr mélyebb rétegeibe), minden egyes tűszúrás nyomán egy mikroszkópikus méretű sebet is ejtenek. Ezek az egészen apró mikrosérülések gyakorlatilag azonnal záródnak, beindul azonban minden egyes szúráspontnál egy -egy sebgyógyulási folyamat, mely kollagén és elasztin szintézist (képződést) ill. végső soron a bőr regenerációját (megújhodását) eredményezi. A következmény feszesebb és rugalmasabb bőr lesz. Ezt a hatást értelemszerűen tű nélkül nem lehet produkálni.
Nem kell azonban félni, a sok apró, szinte mikroszkópikus méretű tű alig, vagy egyáltalán nem okoz vérzést vagy bevérzést. Az esetleges bőrpír is egy – két órán belül elmúlik és nyugodtan emberek közé lehet újra menni .

A DERMAROLLER megoldást nyújt:

 • tág pórusú bőrre
 • aknés hegek eltüntetésére
 • bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
 • idősödő petyhütt bőrre
 • apróbb ráncok eltüntetésére
 • pigmentációra
 • mély ráncok lágyítására
 • bőrfeszesítétésre

07

Speciális pakolások

Parafin maszk
Modellázs maszk
Alginát maszk


3

Gyantázás

A gyantázással akár 3-4 hétre elfelejthetjük a problémát. Sőt, ha egyenesen szokásunkká válik a gyantázás, a szőrszálaink lassan elkopnak, mivel a gyanta a szőrrel együtt a szőrhagymát is eltávolítja. A visszanövő szőrszálak puhák, vékonyak és nincs szúrós borosta, ezért kevésbé irritálja a bőrt. A különböző patronos gyanták higiénikus, tiszta és gyors megoldást nyújtanak minden szőr és bőrtípusra.

A weboldalakon található összes tartalom - beleértve a képeket, a grafikákat, a céglogót, a szöveges tartalmakat, és ezekbe bele nem értendő szöveges vagy képes elemet - a vállalkozás tulajdonát képezik és a szerző jog védelme alatt állnak. Mindezen szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.
©2014 WESTmedia