magyar deutsch
BIOKOZMETIKA SOPRON
REFERENCIASZALON

PMU

Poster02_sc.inddA Swiss Color permanent make up lehetővé teszi a szépséget mindenkinek…

 • aki időt szeretne megtakarítani
 • aki szemüveges, vagy kontaktlencsét visel
 • akinek csökkent a látása vagy vak
 • aki aktívan sportol
 • aki allergiás a hagyományos kozmetikumokra
 • akinek ritka a szőrzete
 • aki mellműtéten esett át
 • aki kemoterápián esett át
 • akinek heges az arca
 • aki csodálatos mégis finom szemöldököt, szemhéjakat vagy ajkakat szeretne

Higiénia és biztonság
Swiss Color higiéniai modul

Mi a Swiss Color® modern felszerelésével dolgozunk. A precíziós műszerek, az egyszer használatos (steril) zárt higiéniai modulok lehetővé teszik az abszolút biztonságos és higiénikus munkát. Ezen felül, moduljaink zárt hátoldallal rendelkeznek, így a szennyezés kizárható. Higiéniai okokból és az Ön védelme érdekében kizárólag egyszer használatos vagy fertőtlenített eszközöket használunk.

Szín a lelke mindennek

pigmentek kép magyar

Mitől lesz egy sminktetováló festék a szakemberek kedvence? Attól, hogy:

 • a bevitt szín nem változik el gyógyulás után
 • a vendégnél nem okoz érzékenységet
 • könnyen bejuttatható a bőrbe
 • a színek széles választékban elérhetők, így minden bőrtípus számára megtalálható vagy kikeverhető a tökéletes szín

Organikus szintetikus pigmentek

Az organikus szintetikus pigmentek teljesen egyedülállóak, kizárólag a Swiss Colornál alkalmazzák ezt a előállítási módszert, amelynek részleteit a gyártó üzleti titokként őriz. Az alapelv az, hogy gyógyszergyártó cégek számára előállított pigmentalapanyagokból laboratóriumi körülmények között, gyógyszerek gyártásához hasonló biztonsági és higiéniai intézkedések mellett egy különleges (és eddig sosem alkalmazott) eljárással organikus szintetikus pigmenteket kevernek. A megnevezés (orginikus) arra utal, hogy a természetes anyagot utánzó, ám mégis szintetikus anyagról beszélünk. Ennek számos előnye is van a természetes anyagokkal szemben, például nem allergiázálnak, és tökéletesen kizárt mindenféle szennyeződés.

Forradalom a sminktetoválásban!

A Swiss Color® OS Pigment a világon az első vas-oxid mentes, színtartó pigment, ami tökéletesen fed, és hosszabb ideig megmarad a bőrben.

Miért fejlesztette ki a Swiss Color az OS pigmentet?

higénia

A tesztmetódusoknak köszönhetően laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a magas ppm koncentrációjú festékek nikkel maradványokat szabadíthatnak fel, amellyel esetleg árthatunk vendégeink egészségének. Ezt felismerve, 2013 áprilisában új gyógyszerészeti törvény lépett életbe, mi már ez alapján gyártjuk a termékeinket most és a jövőben egyaránt! A ResAP (2008) és a 2012 december 21-ei rendelkezések előrejelzése alapján a jövő terméke a vas oxid mentes pigment. A Swiss Color pigmentek eddig is megfeleltek ennek a követelménynek, hiszen kevesebb mint 2,50 ppm vas oxidot tartalmaznak. Ezt tovább gondolva valósult meg a vas-oxid mentes OS pigment, ami nagyon szigorú eljárásoknak köszönhetően, egyedülálló a világon!

Szemkontúr tetoválás

szemhej_tetovalas

Az alsó és felső szemhéj kontúrjának megrajzolásával tartós hangsúlyt kapnak a szemei. A szemkontúr ízlésesen ellensúlyozza a szempillák hiányát, és titokzatos mélységet kölcsönöz a szemek számára úgy a hölgyek, mint a férfiak esetében. Ránézésre a szemkontúr pusztán egy vonal, valójában azonban többféle technika áll a kozmetikusok rendelkezésére. Egy korszerű sminktetováló gép, és egy megfelelően képzett és gyakorlattal rendelkező szakember nemcsak a szimmetriára fektet hangsúlyt, de figyelembe veszi a szemek formáját, méretét, a vendég arcformáját, meghatározó színeit, korát és természetesen, attól függően azt, hogy a vendég milyen hatást szeretne elérni.

Szemöldök tetoválás

szemoldok_tetovalasA szemöldök minden arcot egyedivé tesz. A professzionális és természetes hatású sminktetoválással mi hangsúlyt és keretet adunk az arcának, melytől minden napja könnyebbé válik. A szemöldök a sminktetoválás segítségével teljesen megújítható. Hiányos szőrnövés, heg miatti vagy a csipeszeléstől kialakult kopasz foltok újra beépülnek a természetes formába, az apró és finom szálaknak köszönhetően.

A szemöldök permanent make-uppal való hangsúlyozásakor nagy figyelmet kell fordítanunk az esztétikai szempontokra, hiszen a szemöldök az arc meghatározó része, és nagyban befolyásolja az összképet, és a másokra tett benyomásokat. A Swiss Color® számára fontos a természetesség megőrzése, és az alkalmazott technikák ezt tökéletesen lehetővé is teszi. A forma kialakítása tapasztalatot, szépérzéket és formaismeretet követel meg a kozmetikustól, hiszen ezek nélkül könnyen rontható az összkép és hangsúlyozhatók az apróbb hibák, az előnyös tulajdonságok kiemelésével szemben. Például, ha valakinek lefelé álló, szomorkás szemei vannak, akkor külön figyelmet kell fordítani a szemöldökvégek ívére, hogy optikailag a szemformát ellensúlyozzuk.

A szemöldök tetoválások elkészítése során szintén többféle technika teszi lehetővé azt, hogy a vendég egyéni adottságait és igényeit figyelembe véve a kozmetikus, sminktetováló el tudja dönteni, hogy mit válasszon a tökéletes végeredmény elérése érdekében.

Ajak tetoválás

száj tetovalasA szájtetoválás célja, hogy hangsúlyt adjon a szájnak, miközben korrigálja az esetleges szabálytalanságot, asszimmetriát. Természetesen, ahogy a sminkkel, úgy a szájtetoválással is befolyásolható a szájforma illetve optikailag növelhető a mérete feltöltés nélkül. A szép végeredmény itt is azon múlik, hogy az adott szakember mekkora tapasztalattal, precizitással fordul a munka felé, illetve, hogy milyen minőségű anyagokat használ a tetoválás során.

Ez az egyik leglátványosabb tetoválás, hiszen az arcon relatíve nagy felületet foglalnak el az ajkak, illetve élénkebb színük kiemeli őket. Hogy milyen festékárnyalatokat használunk, illetve milyen formát választunk, itt is azon múlik, hogy mi a kiindulási alap, és az elérni kívánt cél. A szemöldök tetováláshoz hasonlóan, az ízlésesség elengedhetetlen. Sosem szabad szem elöl tévesztenünk, hogy nem sminket készítünk, hanem olyan beavatkozást végzünk, aminek végeredményét vendégünk évekig hordja majd az arcán, minden nap.

Utóápolás

sc-naturbalm

SC Lipbalm és SC Naturebalm
Az SC Lipbalm és az SC Naturebalm teljes körű védelmet nyújtanak az érzékeny ajkak, illetve a sminktetovált ajkak és szemöldök számára. Szájtetoválással rendelkezők számára ajánljuk a magas minőségű 15 faktoros UV-védelemmel ellátott SC Lipbalm-ot és SC Naturebalm-ot a Swiss Colortól. A nap hatására a festék gyorsabban kopik, ám az SC Lipbalm és SC Naturebalm rendszeres használata ápolást és védelmet nyújt, így a festék hosszabb ideig marad a bőrben. Az balzsam folyamatosan használható, mivel hidratálja az ajkakat és segíti a sejtújraképződést. Az SC Naturebalm színtelen, a Lipbalm pedig enyhe rózsaszínes árnyalatot ad a szájnak. Az SC Naturebalm szemöldök tetoválás esetén is alkalmazható. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

SC Grácia krém

Ápolja és hidratálja a kezelt bőrfelületet, annak érdekében, hogy a bőr rugalmas maradjon és gyorsabban gyógyuljanak a mikrosérülések, illetve jobban benn maradjon a festék a permanent make-up kezelés után.

grácia krém

A weboldalakon található összes tartalom - beleértve a képeket, a grafikákat, a céglogót, a szöveges tartalmakat, és ezekbe bele nem értendő szöveges vagy képes elemet - a vállalkozás tulajdonát képezik és a szerző jog védelme alatt állnak. Mindezen szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.
©2014 WESTmedia