magyar deutsch
REFERENCIASZALON
BIOKOZMETIKA SOPRON

Üdvözöljük a PHYT’S referencia kozmetika oldalán!

dijakEgy kozmetika, mely hiteles és tiszta, képzett szakemberekkel több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal a kozmetikumok világában.

Minden olyan vendégnek, aki különleges törődésre vágyik és maximálisan szeretnék kényeztetni magukat, jó helyen járnak.

A legfontosabb, hogy a felmerülő esetleges bőrproblémákra specifikus megoldást nyújtsunk, mindehhez kellemes és nyugodt környezetet biztosítunk: 2 teljesen felszerelt kozmetikai kabin áll rendelkezésre a maximális relaxáláshoz.
A kezelés eredményességét, hosszabbítását otthoni ápoló készítményekkel kiegészítve segítünk a hatékonyabb ápolás érdekében.

A PHYT’S cég termékei megvásárolhatók az üzletben, részletes leírásuk oldalunk menüpontjaiban megtalálhatók.

Célunk a természetes szépség megőrzése és támogatása bio és natúr termékek alkalmazásával, speciális kezelési metódus keretében a termékek bio gazdálkodásból származnak Ecocert minősítő tanúsítvánnyal rendelkeznek, illetve illatanyag és parfüm mentesek, nem tartalmaznak tartósítószert, phtalátokat, parabeneket. A hatóanyagok rendkívüli kis molekulaméretűek, a bőr sejtjeibe felszívódva bizonyított eredményeket nyújtanak.

Folyamatos szakmai képzésekkel, új termékek, eszközök, a legmodernebb technológiák elsajátításával naprakészen állva a magas szintű kiszolgálás érdekében.

Szakmai elismerésként  2013, 2015 és 2016-ban az ország legjobb PHYT’S kozmetikája díj.

kirakat20212
A weboldalakon található összes tartalom - beleértve a képeket, a grafikákat, a céglogót, a szöveges tartalmakat, és ezekbe bele nem értendő szöveges vagy képes elemet - a vállalkozás tulajdonát képezik és a szerző jog védelme alatt állnak. Mindezen szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.
©2014-2021 WESTmedia